Dakinspectie Emmen

Uw daken staan het hele jaar bloot aan alle invloeden van het weer. Hoe goed de kwaliteit van uw dakbedekking ook is; ieder dak heeft af en toe onderhoud nodig. Voor dakinspectie bent u aan het juiste adres bij Dakspecialist Vriezen B.V.. Dakinspectie zorgt ervoor dat uw dakbedekking altijd in goede staat verkeert, en bovendien verkleint bij een goed onderhouden dak de kans op lekkage of een ander dakprobleem aanzienlijk. Goed onderhoud van uw daken voorkomt immers dat er reparaties moeten worden uitgevoerd die misschien eigenlijk helemaal niet nodig waren geweest. Hiermee bespaart u dus vaak onnodige en hoge kosten. Wij voeren graag uw inspectie voor u uit! Neem contact op via 085 - 106 18 84 of maak gebruik van het contactformulier.

Jaarlijks dakonderhoud in Emmen

In Emmen en in de omgeving van Emmen kunt u bij ons dakdekkersbedrijf een contract afsluiten voor het jaarlijks uitvoeren van dakonderhoud. Wij voeren dakonderhoud uit voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van ons onderhoudscontract. Als u kiest voor dakonderhoud door ons bedrijf, komen wij jaarlijks bij u langs voor reiniging en inspectie van uw dakbedekking, waaronder uw goten. Hierdoor komen eventuele problemen vroeg aan het licht.

Wilt u meer weten over de diensten die wij u kunnen bieden op het gebied van dakonderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!