Stormschade  Emmen

Is er tijdens een flinke regenbui schade aan uw dak ontstaan? Of is er tijdens een windhoos dakbedekking losgeraakt? Geen paniek. De ervaren dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. staan in Emmen en omgeving voor u klaar. Wij zorgen voor het herstel van de schade. Wacht niet te lang met het verhelpen van uw stormschade. Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn! Losse delen dakbedekking kunnen door de wind zomaar door uw tuin geslingerd worden. Dit kan voor u, uw gezin of uw buren voor gevaarlijke situaties zorgen. Een snelle en effectieve oplossing is dus vereist.

Onze vakmannen kunnen zorgen hiervoor. Wij hebben veel ervaring in het repareren van daken of van het verhelpen van stormschade. U kunt ons bereiken via het nummer 085 - 106 18 84 of contact met ons opnemen via het contactformulier.

Stormschade oplossen: Veilige werkwijze

U kunt natuurlijk zelf een ladder pakken en de losse dakbedekking weer op de juiste plek leggen. Maar wat als u ze niet op de juiste manier op het dak legt? Of als u ladder niet helemaal stevig staat? Werkzaamheden op het dak zijn gevaarlijk en kunt u beter aan een ervaren dakdekker over laten. Wij gaan veilig te werk, hebben de juiste kennis in huis en zorgen ervoor dat problemen met uw dak verleden tijd zijn.

Wilt u na een storm direct een ervaren dakdekker van ons bedrijf inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch gemakkelijk te bereiken via 085 - 106 18 84 en hebben voor al uw dakproblemen een passende oplossing.