Dakisolatie in Emmen

Dakisolatie is een goede keus. Lees hieronder alles over dakisolatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Direct een afsprak maken of nog even sparren over dakisolatie in Emmen? Onze dakdekker in Emmen is u van dienst. U kunt al uw vragen over de isolatie van uw dak kunt u aan hem kwijt. Schroom niet en bel ons via 085 - 106 18 84.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie is erg populair omdat je er kosten mee bespaard. Als u rekent met een gasprijs van 1 euro/m3, dan kunt u, afhankelijk van het soort dakisolatie, uitgaan van een kostenbesparing van rond de €600 op jaarbasis. Wilt u de precieze besparing uitrekenen voor dakisolatie in Emmen, dan moet u de huidige gasprijs erbij pakken. En de voordelen van uw dak isoleren gaan nog even door:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • Het is goed voor het klimaat omdat je minder stookt en dus minder CO2 uitstoot.
  • Het zorgt voor waardevermeerdering van uw huis.

Dakisolatie: kosten

Dakisolatie in Emmen laten aanbrengen zal tussen de €1000 en €4500 kosten. De landelijke of regionale overheid stelt soms subsidies beschikbaar. Een subsidie kan een deel van de kosten dekken. Subsidies gaan vaak gepaard met bepaalde voorwaarden. Om aanspraak te maken op een subsidie moet u eerst aan deze voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor alle typen dak isolatie kunt u bij Dakspecialist Vriezen B.V. terecht. Een heel nieuw dak of een ander probleem met uw dak? Wij helpen u bij al uw dakproblemen. Wij voldoen aan de eisen die brancheorganisaties aan dakdekkersbedrijven stellen. Laat het plaatsen van dakisolatie in Emmen aan ons over.

Dakisolatie binnenzijde

Wanneer u uw platte dak wilt vernieuwen dan kunt u ook direct dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak aan laten brengen. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. Hoeft u uw zolder niet te verwarmen omdat u die nauwelijks gebruikt, dan is zoldervloerisolatie ook een goede optie.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Dakisolatie aan de buitenzijde van uw schuine dak is een effectieve manier om uw dak te isoleren. De dakpannen gaan eraf, het isolatiemateriaal erop en de dakpannen er weer overheen. Een andere optie is het spuiten van speciaal isolatiemateriaal onder de dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan purschuim, termoparels of glaswolvlokken. Dit isoleert iets minder goed.

Dakisolatie Emmen door Dakspecialist Vriezen B.V. laten uitvoeren

Onze dakdekker staat altijd voor u klaar. Eerst iets meer informatie en dan een afspraak maken? Neem contact op via 085 - 106 18 84 of stel uw vraag via ons contactformulier.