Daklekkage Emmen

Niets is vervelender dan schade aan uw huis. Vooral een daklekkage in Emmen kan veel vervolgschade met zich meebrengen en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Ook al is het nog vroeg in de ochtend. De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op korte termijn langskomen om naar uw dak te kijken. Wij hebben voor u wat informatie over daklekkages op een rijtje gezet. Lees snel verder. Belt u liever direct? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085 - 106 18 84.

Daklekkage Emmen: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van het lek is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade kan voorkomen. Lekt er water uit het plafond? Dan kunt u beter ook uw eigendommen even verplaatsen en eventueel emmers neerzetten. Ook kunt u foto’s maken, indien uw verzekering schade vergoedt. Heeft u geen ervaring met daken beklimmen? Ga dan ook niet zelf uw dak op om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Dit is erg gevaarlijk.

Onze werkwijze bij daklekkage in Emmen

Om bij elke reparatie van daklekkages dezelfde kwaliteit te blijven leveren werken wij als dakdekker Emmen met een heldere werkwijze. Uw verhaal geeft vaak al een goed beeld van wat er aan uw lekkende dak mankeert. Door nog wat op de details in te gaan krijgen wij een volledig beeld van het probleem. Wij plannen vervolgens een afspraak met u in om bij u langs te komen voor het opsporen van het lek. Wij bekijken dan grondig uw dak en geven u meer inzicht in wat u kunt verwachten wanneer wij het dak repareren.

Bij een dakinspectie bekijken wij uw dak grondig. Wij weten precies waar lekkages vaak ontstaan. Wij controleren onder andere de schoorsteen, het dakleer, de dakaansluiting en dakgoten. Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over hoe we de daklekkage verhelpen. Ten slotte doen wij u een voorstel op maat en mocht u het daar mee eens zijn, dan kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen voor de reparatie.

Oorzaken lek dak

Gelukkig is er vaak een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor een daklekkage. Het kan komen door stormschade aan uw dak, maar een losse dakpan kan ook de boosdoener zijn. Muizen, vogels en andere dieren kunnen ook schade veroorzaken aan uw dak. Een daklekkage in Emmen kan niet altijd voorkomen worden, maar u kunt er wel voor zorgen dat u de kans verkleind. Dit doet u door dakonderhoud of door eens in de zoveel tijd een dakinspectie te doen.

Daklekkage laten herstellen voor platte daken

De twee grootste oorzaken van een lekkage plat dak zijn een slechte waterafvoer en een kapotte dakbedekking. De waterafvoer is erg belangrijk, maar kan makkelijk hersteld worden. Ook kan de dakbedekking makkelijk vervangen of gerepareerd worden. Bent u benieuwd wat het kost per m²? Of is een reparatie van uw platte dak niet voor u weggelegd? Schakel dan onze ervaren dakdekker in Emmen in voor het vervangen van de dakbedekking. Via 085 - 106 18 84 is Dakspecialist Vriezen B.V. 24/7 bereikbaar. Bel ons gerust.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn. Mocht de schade beperkt zijn, dan kunt u ons ter plekke de daklekkage laten herstellen. Een lekkage door een verschoven dakpan lossen wij zo voor u op, maar voor het repareren van uw schoorsteen moeten we vaak even een nieuwe afspraak inplannen.

Dak repareren bij daklekkage in Emmen? Bel gerust

Het is noodzaak dat uw daklekkage snel gerepareerd wordt. Er staat altijd een dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V. voor u klaar om u van dienst te zijn bij al uw dakwerken. Uw daklekkage in Emmen is bij ons in goede handen. Voordat wij aan het werk gaan maken wij heldere afspraken met u. Direct een afspraak maken of advies nodig? Bel ons gerust op 085 - 106 18 84. Wij staan u graag te woord. Voor meer informatie over de kosten kunt u een gratis offerte aanvragen via het contactformulier.