Daklekkage in Emmen

Niets is vervelender dan schade aan uw woning. Vooral een daklekkage Emmen kan veel vervolgschade met zich meebrengen en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Ook al is het nog vroeg in de ochtend. De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op korte termijn langskomen om naar uw dak te kijken. Wij hebben voor u wat informatie over daklekkages op een rijtje gezet. Lees snel verder. Belt u liever direct? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085 - 106 18 84.

Daklekkage Emmen: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van de lekkage is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade kan voorkomen. Komt er water uit het plafond? Dan kunt u beter ook uw eigendommen even verplaatsen en eventueel emmers neerzetten. Ook kunt u foto’s maken, indien uw verzekering schade vergoedt. Heeft u geen ervaring met daken beklimmen? Ga dan ook niet zelf uw dak op om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Dit is erg gevaarlijk.

Onze werkwijze bij daklekkage in Emmen

Om bij elke reparatie van daklekkage Emmen dezelfde kwaliteit te blijven leveren werken wij met een heldere werkwijze. Uw verhaal geeft vaak al een goed beeld van wat er aan uw dak mankeert. Door nog wat op de details in te gaan krijgen wij een volledig beeld van het probleem. Wij plannen vervolgens een afspraak met u in om bij u langs te komen. Wij bekijken dan grondig uw dak en geven u meer inzicht in wat u kunt verwachten van de dakreparatie.

Bij een dakinspectie bekijken wij uw dak grondig. Wij weten precies waar lekkages vaak ontstaan. Wij controleren onder andere de schoorsteen, het dakleer, de dakaansluiting en dakgoten. Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over de eventuele dakreparatie. Ten slotte doen wij u een voorstel op maat en mocht u het daar mee eens zijn, dan kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen op uw daklekkage te repareren.

Oorzaken lekkage dak

Gelukkig is er vaak een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor een daklekkage. Het kan komen door stormschade aan uw dak, maar een losse dakpan kan ook de boosdoener zijn. Muizen, vogels en andere dieren kunnen ook schade veroorzaken aan uw dak. Een daklekkage Emmen kan niet altijd voorkomen worden, maar u kunt er wel voor zorgen dat u de kans verkleind. Dit doet u door dakonderhoud of door eens in de zoveel tijd een dakinspectie te doen.

Lekkage plat dak

De twee grootste oorzaken van een lekkage plat dak zijn een slechte waterafvoer en een kapotte dakbedekking. De waterafvoer is erg belangrijk, maar kan makkelijk hersteld worden. Ook kan de dakbedekking makkelijk vervangen of gerepareerd worden. Is de reparatie van uw platte dak niet voor u weggelegd? Schakel daarvoor onze ervaren dakdekker in Emmen in. Via 085 - 106 18 84 is Dakspecialist Vriezen B.V. 24/7 bereikbaar. Bel ons gerust.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Mocht de schade beperkt zijn, dan kunnen we de daklekkage vaak direct repareren. Een lekkage door een verschoven dakpan lossen wij zo voor u op, maar voor het repareren van uw schoorsteen moeten we vaak even een nieuwe afspraak inplannen.

Bel gerust bij daklekkage in Emmen

Het is noodzaak dat uw daklekkage snel gerepareerd wordt. Er staat altijd een dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V. voor u klaar om u van dienst te zijn. Uw daklekkage in Emmen is bij ons in goede handen. Voordat wij aan het werk gaan maken wij heldere afspraken met u. Direct een afspraak maken of advies nodig? Bel ons gerust op 085 - 106 18 84. Wij staan u te woord.